Web Analytics Made Easy - Statcounter

بابک پردل در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز در اردبیل گفت: رسالت اصلی سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل، حمایت از ایده و رسیدن آن به مرحله تجاری سازی و ورود به بازار است.

وی با تاکید بر این‌که یک طرح فناورانه جهت رسیدن به مرحله تجاری‌سازی بایستی سه مرحله پیش رشد، رشد و پسا رشد را طی کند، افزود: این سه مرحله در کنار هم اکوسیستم فناوری را تکمیل می‌کنند که در مرحله پیش رشد که بین شش ماه تا یک سال طول می‌کشد، خود مرکز به عنوان شتاب دهنده عمل کرده و افراد صاحب ایده را آموزش می‌دهد تا طرح خود را به مرحله آزمایشگاهی برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سرای نوآوری دانشگاه آزاد اردبیل ادامه داد: صاحبان ایده و فناوران بعد از ساخته شدن نمونه اولیه، محصول خود را وارد مرحله رشد کرده که این مرحله نیز یک تا سه سال زمان لازم دارد تا با اخذ مجوزهای لازم، نوع نیمه صنعتی آن تولید شود.

پردل با اشاره به نقش سرای فناوری دانشگاه آزاد در مرحله سوم یا همان پسارشد، افزود: این مرکز با پیشنهاد ۱۰ مدل همکاری با صاحبان ایده و محصول وارد مذاکره می‌شود تا با حمایت و پشتیبانی خود از فناوران محصولات دانش بنیان را وارد بازار عرضه کند.

وی همچنین با عنوان اینکه در حال حاضر بیش از ۵۰ هسته، واحد فناور و شرکت دانش بنیان در هفت حوزه سلامت، گردشگری، صنایع خلاق هنری، دیجیتالی، انرژی، صنایع تبدیلی و تکمیلی و حوزه آب‌های دامنه سبلان در مرکز رشد دانشگاه آزاد مستقر هستند، گفت: از این ۵۰ شرکت، چهار شرکت دانش بنیان است که در زمینه تولید قطعات خودرو، گیاهان دارویی، انرژی و مواد سلولزی فعالیت دارند.
این مقام مسئول ادامه داد: بیش از ۲۰۰ نوع محصول که ۸۶ نوع آن تجاری سازی شده و در بازار عرضه می‌شود خروجی فعالیت ۵۰ شرکتی است که مستقر در مرکز رشد هستند.

رشد چشمگیر دانشگاه آزاد اردبیل در زمینه فناوری

رئیس سرای نوآوری دانشگاه آزاد اردبیل با اشاره به اینکه مرکز رشد این دانشگاه، زیرمجموعه سرای نوآوری است، گفت: توانستیم در سالجاری در کنار سایر واحدها از جمله تهران، مشهد، اصفهان، اراک و اهواز به عنوان مرکز رشد سطح یک قرار گیریم که این امر نشان از رشد دانشگاه آزاد اسلامی در چند سال اخیر در زمینه فناوری است.
پردل همچنین با اشاره به اینکه هدف ما تجلی دانشگاه‌های نسل سوم‌ و تلاقی علم و صنعت و همچنین ارزش آفرینی و هم افزایی علم و ثروت است، گفت: از این جهت ما در این مرکز دانشجویان دارای طرح، ایده و خلاق و نوآور را پرورش داده و حمایت می‌کنیم تا ایده خود را تبدیل به پدیده کنند.

ارائه تسهیلات حمایتی برای فناوران


رئیس سرای نوآوری دانشگاه آزاد اردبیل تصریح کرد: ما این ایده ها را جذب و با امکانات و بسترهایی از جمله ارائه تسهیلات ۱۰۰ تا ۳۰۰ میلیون ریالی، امکانات آزمایشگاهی و آفیس و غیره تلاش می‌کنیم تا اهداف نهایی و کارآفرینی توسط دانشگاه آزاد واحد اردبیل تحقق پیدا کند.

خبرنگار: شیوا نوری

انتهای خبر/ 

کد خبر: 1141888 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی سرای نوآوری دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد اردبیل دانش بنیان مرکز رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۲۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات کارگزاری داده‌ در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان

مدیر عامل یک شرکت دانش‌بنیان گفت: ایده جدیدی مطرح شده است که مرتبط با دیتا بروکر یا همان کارگزار داده‌ها برای اطلاعات شهرهای هوشمند است که این ایده در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان ارائه شده است.

روح الله شکرارا با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: نزدیک به ۱۰ سال است که در حوزه حمل و نقل فعال هستیم و برای نخستین بار در این نمایشگاه ایده جدیدی مطرح شده که مرتبط با دیتا بروکر یا همان کارگزار داده‌ها برای اطلاعات شهرهای هوشمند است و این ایده در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان ارائه شده است.

وی افزود: بر اساس این ایده پس از امضای تفاهم‌نامه با کارفرما، داده‌ها در محیط قرنطینه پاک‌سازی و کیفیت آن‌ها ارزیابی می‌شود. بخشی از داده‌های حریم خصوصی همچون پلاک و موبایل، کد خواهند شد؛ در واقع این داده‌ها یک طرفه و غیر قابل بازگشت است و به معنای واقعی مخفی‌سازی انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت عصر پردازش سریع تصریح کرد: برای داده‌ها شناسنامه ایجاد خواهد شد و آن‌ها در فضای امن نگهداری می‌شود، البته کارگزار داده مسئولیت دریافت داده، نگهداری و پیدا کردن مشتری برای آن‌ها را به عهده دارد. در سند باکسینگ در صورت نیاز و تأیید کارفرما، بخشی از داده‌ها شبیه‌سازی و به‌صورت اولیه به مشتریان ارائه خواهد شد.

شکرارا خاطر نشان کرد: از سوی دیگر با افزایش جمع‌آوری داده، هم‌پوشانی و ارزشمند شدن آن‌ها نیز بیشتر خواهد شد؛ زمانی که داده‌ها را دریافت می‌کنیم، مجوزهای امنیتی و آموزش‌های لازم همچون ایزو ۲۷۰۰۰ در حوزه امنیت و اطلاعات را در اختیار داریم و با رعایت اصول امنیت مورد نیاز نگرانی‌های سازمان و کارفرما از بابت واگذاری داده‌ها را برطرف می‌کنیم.

وی ادامه داد: اگر تمام افرادی که در این زمینه فعال هستند پا به میدان بگذارند، منفعت‌های بسیاری را برای همه مردم به‌دنبال دارد.

کد خبر 750060

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات کارگزاری داده‌ در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان
  • جزئیاتی از رویداد طراحی و بسته‌بندی محصولات خانگی، صنایع دستی و سوغات
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو در واحد صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری