Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدتقی معصومی، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در گفتگو با خبرنگار ایسکانیوز درخصوص چگونگی شناسایی فعالان فرهنگی در دانشگاه، گفت: در ابتدای ورود دانشجویان به دانشگاه، فرم‌هایی طراحی شده و در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد که در این فرم ها نوع علاقمندی و فعالیت دانشجویان مشخص شده است که با علامت زدن آن دانشجویان شناسایی و برای فعالیت در آن حوزه جذب می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی همچنین با اشاره به تبلیغات وسیع در سطح دانشگاه به صورت مجازی، نصب بنر، پخش تراکت و اطلاعیه در خصوص معرفی فعالیت های فرهنگی، افزود: با توجه به اینکه دانشجو برای عملی‌کردن ایده‌ها و نظرات خود نیازمند حمایت مسئولان دانشگاه است، لذا با ارتباط صحیح، تشویق و ترغیب از ایده ها و برنامه‌های دانشجویان حمایت می‌شود.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اردبیل با بیان اینکه بسته های حمایتی در قالب تخفیف شهریه و شرکت در اردو برای فعالان دانشجویی در نظر گرفته می‌شود؛ تصریح کرد: هدف از ارائه این بسته‌های تشویقی مشارکت دانشجویان در فعالیت‌های فرهنگی است.
معصومی همچنین در خصوص نحوه آموزش فعالان فرهنگی، گفت: با برگزاری مستمر کارگاه‌ها، نشست‌های صمیمی، برنامه 2 های متعدد و ایجاد مکانی برای مانور میدانی دانشجویان این فعالیت‌ها رصد می شود و پس از بررسی نقاط قوت و ضعف برنامه‌های اجرایی، آسیب شناسی شده و راه حل‌هایی برای رفع این آسیب ها ارائه می‌شود.
وی گفت: فعالیت‌های فرهنگی هیچ وقت و در هیچ شرایطی تعطیل نخواهند شد، بلکه نسبت به شرایط و اقتضائات زمانی نحوه اجرای آن فعالیت‌ها تغییر می یابد که برنامه‌های دانشگاه آزاد اردبیل به شکل مجازی برگزار می‌شود.

معصومی با اشاره به اینکه با شروع همه گیری کرونا برنامه های فرهنگی دانشگاه نیز در بستر فضای مجازی با قدرت تمام انجام می شود، گفت:  باتوجه به اینکه تقریبا ۱۰۰ درصد دانشجویان در فضای مجازی به لحاظ شرایط کرونایی حضور فعال دارند و آموزش های دروس دانشگاهی نیز در این بستر انجام می گیرد، لذا فعالیت های فرهنگی نیز بالطبع در این فضا نمود بیشتری بخود گرفت.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اردبیل همچنین با تاکید بر استمرار و ارتقای برنامه‌ها،   تصریح کرد: استقبال دانشجویان از برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی نشان از توفیقات قابل توجه برنامه‌های فرهنگی دانشگاه دارد، اما تاثیرگذاری برنامه های فرهنگی در کاهش آسیب های اجتماعی نیاز به یک تحقیق پژوهشی دارد.
وی در پایان ضمن دعوت از عموم دانشجویان علاقمند به فعالیت‌های فرهنگی و اجرای برنامه فرهنگی در دانشگاه، گفت: دانشجویان می توانند طرح‌ها و ایده‌های فرهنگی خود را جهت همکاری به معاونت فرهنگی دانشگاه ارائه کنند.

خبرنگار: شیوا نوری

انتهای پیام /

حمید انصاری کد خبر: 1131833 برچسب‌ها فعالیت فرهنگی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: فعالیت فرهنگی فعالیت های فرهنگی برنامه های فرهنگی دانشگاه آزاد فعالیت ها برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۲۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر

تین نیوز

سرپرست دفتر راهبری و هدایت طرح های بازآفرینی شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: هم اکنون در ۵۸۱ شهر بسته تشویقی کالبدی اعمال می شود که از این تعداد ۳۴۹ شهر بسته تشویقی مصوب شورای عالی معماری و شهرسازی و ۲۳۲ شهر بسته تشویقی بومی شهر خودشان را اجرا می کنند.

به گزارش تین نیوز از شرکت بازآفرینی شهری ایران، محمد مهدی نوروزیان سرپرست دفتر راهبری و هدایت طرح های بازآفرینی شرکت بازآفرینی شهری ایران در جلسه شورای مسکن این شرکت آماری از اجرای بسته تشویقی ۱۹بندی کالبدی ارایه کرد و گفت: هم اکنون در ۵۸۱ شهر بسته تشویقی کالبدی اعمال می شود که از این تعداد ۳۴۹ شهر بسته تشویقی مصوب شورای عالی معماری و شهرسازی و ۲۳۲ شهر بسته تشویقی بومی شهر خودشان را اجرا می کنند.

نوروزیان ادامه داد: انتظار داریم طی دو ماه آینده، شهرهای باقی مانده نیز بسته تشویقی را اجرا کنند. البته تلاش بر این است تا استان ها به سمت بومی گرایی رفته  و با همکاری شهرداری ها بسته تشویقی متناسب با شرایط شهر خود را در کمیسیون ماده پنج به تصویب برسانند.

در ادامه این جلسه سعید اسدی محجوب مدیرکل دفتر مطالعات کاربردی و امور ترویجی شرکت بازآفرینی شهری ایران گزارشی از وضعیت تشکیل حلقه های میانی ارایه کرد و گفت: تاکنون در ۱۰۴ شهر و ۴۵۶ محله ۴۲۸ حلقه میانی تشکیل شده است.

منصور استادی مدیرکل دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار شرکت بازآفرینی شهری ایران نیز گزارشی از وضعیت بارگذاری اطلاعات نوسازی مسکن در سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری ارایه کرد وگفت: تا به امروز ۲۶۱ هزار و ۹۸۵ پروانه ساخت بر روی سامانه بارگذاری شده است. تهران، خراسان رضوی، خوزستان، اصفهان و آذربایجان شرقی بیشترین میزان ورود اطلاعات  را بر روی سامانه داشته اند.

وی با بیان این که از ابتدای سال جاری ۶ هزار و ۹۹۸ پروانه بر روی سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری بارگذاری شده است، از شهرداری هایی که تاکنون اطلاعات خود را روی این سامانه بارگذاری نکرده اند خواست تا هر چه سریعتر نسبت به ورود اطلاعات پروانه های ساخت و ساز در بافت های فرسوده از سال ۱۴۰۰ تا کنون اقدام کنند.

استادی با اشاره به این که استان تهران با بارگذاری ۲ هزار و ۱۹۲ پروانه ساخت در بافت های فرسوده بیشترین ورود اطلاعات را به سامانه دارد، تصریح کرد: استان های تهران، یزد، خراسان رضوی و آذربایجان شرقی به ترتیب بیشترین درصد تحقق را در نوسازی مسکن داشته اند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • بسته تشویقی برای محلات بازآفرینی شهری
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد
  • اجرای طرح چهارشنبه‌های اجتماعی در پنج محله گرگان
  • پژوهش جدید دانشمندان همه باورهای مربوط به کف پای صاف را رد کرد
  • فعالیت‌های فرهنگی با پیوست هنری تاثیرگذاری بیشتری بر جامعه دارد
  • از معلم جان روشن یافتیم‌
  • برگزاری جشن بزرگ دبیران جوان در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به مناسبت روز معلم
  • ۲.۷ میلیون بنای فرسوده و ناکارآمد شناسایی شد
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان