Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، براساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب  اردوی راهیان نور یک فناوری فرهنگی است. در سال‌های اخیر به  دلیل شیوع پاندمی کرونا  از سال ۹۸ تا ۹۹ ابلاغیه مبنی‌بر برگزاری این سفر فرهنگی و معنوی به واحدهای دانشگاهی ارسال نشده است.

در روزهای اخیر هم علیرضا زارع شهرآبادی، مدیر کل اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی  در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با بیان اینکه در سال‌جاری برای نخستین بار در دانشگاه آزاد اسلامی از مقطع کاردانی و کارشناسی ثبت‌نام در اردوهای راهیان نور انجام می‌شود، گفت: با توجه به شرایط کرونا و محدودیت‌های موجود سفر اولی‌ها در اولویت هستند و راهیان نور اردویی تربیتی و رنج سنی ۱۸ تا ۲۱ سال را شامل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین برای دوره‌های کارشناسی ارشد و دکتری اردوهای راهیان نور علمی تبیین شده است، چون فضای تحصیلی دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری بیشتر با دیدگاه‌های علمی و پژوهشی همراه است.

لزوم تزریق دز سوم واکسن برای زائران

عزیز حبیبی، فرمانده قرارگاه مرکزی راهیان نور دانشجویی استان اردبیل در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز در تشریح نتایج جلسه قرارگاه مرکزی راهیان نور دانشجویی استان اردبیل با بیان اینکه بعد از شیوع ویروس کرونا شرایط دانشگاه‌ها متفاوت شده و اکثر کلاس‌های آموزشی به صورت مجازی برگزار می‌شود، گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا، انتظار می‌رود در برگزاری اردوهای راهیان نور، رعایت پروتکل‌های بهداشتی بیش از پیش جدی‌تر گرفته شود.
حبیبی با بیان اینکه در برگزاری این اردوها باید سلامت دانشجویان زائر مورد توجه جدی قرار گیرد، افزود: تزریق دز سوم واکسن برای زائران به صورت دقیق کنترل شود تا شاهد بروز مشکلات خاصی در این خصوص نباشیم. برای سالجاری اسکان دانشجویان زائر با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی در اردوگاه شهید باکری خرمشهر در نظر گرفته شده است. دانشجویان متقاضی برای اعزام باید در سامانه ملی نور ثبت نام کنند و تزریق دز سوم واکسن توسط همین سامانه استعلام می‌شود.
فرمانده قرارگاه مرکزی راهیان نور دانشجویی استان اردبیل با بیان اینکه سهمیه استان اردبیل برای سالجاری ۱۵۰ دانشجوی خواهر و ۱۵۰ دانشجوی برادر جمعا ۳۰۰ نفر تعیین شده است، افزود: اعزام برادران ۲۱ اسفند از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل و اعزام خواهران ۲۳ اسفند از دانشگاه محقق اردبیلی است.
حبیبی در خصوص سهمیه اختصاص یافته به دانشگاه‌های استان گفت: در این جلسه مقرر شد دانشگاه محقق اردبیلی به میزان ۳ دستگاه اتوبوس، دانشگاه آزاد اسلامی استان به میزان ۳ دستگاه اتوبوس، دانشگاه علوم پزشکی به میزان ۲ دستگاه اتوبوس و دانشگاه‌های فرهنگیان و فنی و حرفه‌ای رازی به میزان ۲ دستگاه اتوبوس اعزام داشته باشند.

انتهای پیام/ 

زهرا سلیمانی کد خبر: 1131423 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی راهیان نور

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی راهیان نور دانشگاه آزاد اسلامی تزریق دز سوم واکسن دستگاه اتوبوس راهیان نور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۷۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟

وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

به گزارش مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آن‌ها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آن‌ها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

دیگر خبرها

  • برگزاری اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی گچساران در چهاربیشه+ تصاویر
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • حضور دانشجو معلمان در اردوی جهادی زکات دانش اندوزی آنهاست
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • بانوی ۶۱ ساله اردبیلی نجات بخش جان همنوعانش شد
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • اعزام سه هزار نفر از بسیجیان لرستانی به اردوی راهیان نور غرب کشور