Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران  در این مراسم که عصر پنجشنبه با حضور مسئولان و فرهیختگان در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل برگزار شد، معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی استانداری اردبیل با اشاره به فعالیت چندین ساله دانشمند اردبیلی در حوزه برق و فناوری‌های نوین اظهار کرد: مراکز علمی و دانشگاهی ما امروز به یک مجموعه جریان‌ساز در کشور تبدیل شدند که به راحتی می‌توانند زمینه و بستر حرکت‌های تحولی را فراهم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کاظم دبیر با قدردانی از خانواده علمی و نخبه قدیمی در شهر اردبیل تصریح کرد: ما امروز به علم نافع و راهگشا در مسیر توسعه کشور نیاز داریم چرا که علم نافع می‌تواند گره از مشکلات اقتصادی، فرهنگی و حتی سیاسی کشور باز کرده و به ثروت‌آفرینی در جامعه کمک کند.

وی با قدردانی از کارآفرینی این نخبه علمی و راه‌اندازی شرکت دانش‌بنیان گفت: علما و دانشمندان همواره در مسیر توسعه و تحول استان اردبیل گام‌های مؤثری را برداشتند و قطعاً این حرکت‌ها می‌تواند زمینه‌ساز توسعه و پیشرفت بیشتر باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل نیز در این مراسم افزود: نورالدین قدیمی از اساتید برجسته دانشگاه آزاد اسلامی است که با فعالیت‌های مثبت و شایسته در ارائه مقالات و پژوهش‌های مختلف توانسته در سطح دنیا جز یک درصد دانشمندان برتر معرفی شود.



فرشید سلیمی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: دانشگاه آزاد حمایت‌های همه‌جانبه را از اساتید و دانشجویان انجام می‌دهد تا فعالیت‌های مؤثری را در بخش‌های مختلف شاهد باشیم.



به گزارش صدای ایران، نورالدین قدیمی در سال ۱۳۶۴ در محله اسلامی اردبیل به دنیا آمد و در سال ۸۴ با شرکت در آزمون دانشگاه آزاد در رشته مهندسی برق موفق به قبولی و ورود به دانشگاه شد تا با تحصیل در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد با معدل الف فارغ‌التحصیل شده و در سال ۸۸ وارد عرصه علمی و تحقیقاتی شود تا با ثبت ۶ اختراع در حوزه برق قدرت و همچنین تألیف کتاب‌های مختلف به همراه ۸۰ نفر از تیم‌های تحقیقاتی در ۴ استان کشور فعالیت‌های علمی، پژوهشی و فناورانه خود را ادامه دهد.



این دانشمند اردبیلی در کنار اختراعات متعدد موفق شد مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات کره جنوبی و نقره جام جهانی اختراعات را در تایوان به دست آورد.



نورالدین قدیمی با تألیف ۶ عنوان کتاب به شکل تخصصی در رشته برق قدرت و ارائه ۱۸۰ عنوان مقاله، در سال جاری به عنوان یک درصد دانشمندان برتر جهان معرفی شد تا اهالی استان اردبیل به وجود چنین فرزند برومندی افتخار کنند.

در مراسم تکریم و تجلیل از این چهره علمی که به صورت فراگیر و با حضور هیئت‌النور و دانشگاه آزاد برگزار شد، از افتخارآفرینی این دانشمند اردبیلی تجلیل شد.


 
 
 

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: نخبه اردبیلی مراسم تجلیل دانشگاه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۹۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استادان مفاهیم روز جهان را به دانشجویان آموزش دهند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد قربانی گلشن‌آبادی معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی ضمن حضور در کلاس نوستالوژیکی دانشجویان ورودی سال 1372 رشته علوم اجتماعی تبریک روز معلم به استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: با توجه به اوضاع سیاسی جهان و شرایط پیش آمده وظیفه استادان این است که تمامی مفاهیم روز دنیا را به دانشجویان ارائه دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • تجلیل سایت کمیته بین المللی پارالمپیک از ملی پوش اردبیلی گلبال
  • اعطای بسته حمایتی یک میلیارد تومانی به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور
  • نحوه استفاده از جایزه شیخ مفید برای استادان شاگردپرور
  • استادان مفاهیم روز جهان را به دانشجویان آموزش دهند
  • تجلیل از استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سال ۱۴۰۳
  • الگوی مهاجرت دانشمندان در جهان چیست؟ / فاصله جغرافیایی کم‌تر؛ احتمال انتقال دانش بیشتر
  • یک هرمزگانی استاد نمونه کشوری شد
  • بانوی ۶۱ ساله اردبیلی نجات بخش جان همنوعانش شد
  • انتخاب عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان استاد نمونه کشوری