Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، اسحاق رسولی بعدازظهر امروز در دیدار با استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از اشتغال بیش از ۵۰۰ نفر در مراکز رشد، واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان این دانشگاه خبر داد و اظهار کرد: شهرک صنعتی دانشگاه آزاد اسلامی در آینده نزدیک راه‌اندازی می‌شود.

وی افزود: دیدگاه تدریس صرف در دانشگاه آزاد اسلامی باید تغییر کند، چرا که در شرایط فعلی دغدغه اصلی خانواده دانشجویان، اشتغال آنان پس از فارغ‌التحصیلی است و رفع این دغدغه از وظایف ما است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل تصریح کرد: دانشگاه‌ آزاد اسلامی باید به یک دانشگاه حکمت‌گرا، کارآفرین و فناور تبدیل شود.

وی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در این راستا ساختار جدیدی پیدا کرده که براساس آن علاوه بر ایجاد امکان تحصیل، متناظر با گروه، مرکز رشد، واحدهای فناور و متناظر با دانشکده، سراهای نوآوری ایجاد شده و دانشجویان همزمان با مباحث آموزشی به این مراکز و سراهای نوآوری هدایت می‌شود.

حمایت همه جانبه از دانشجویان خلاق

رسولی ادامه داد: دانشجویان در مرکز رشد می‌توانند به صورت تیمی و با یک ایده کسب و کار ورود کنند و با حمایت ۳ تا ۵ ساله دانشگاه در قالب فضا، تسهیلات، امکانات، آزمایشگاه، کارگاه و مشاوره، در صورت تبدیل ایده به محصول یا خدمت، ارائه آن به بازار و رسیدن به مرحله تولید و تجاری، به سرای نوآوری منتقل شوند.

وی با بیان نمونه‌ای از ایده‌های مورد حمایت که با تزریق سرمایه ۳۰۰ میلیون تومان اکنون سرمایه ۵۰ میلیارد تومانی دارند، یادآور شد: سرای نوآوری گردشگری سلامت، سرای نوآوری صنایع غذایی تبدیلی و سرای نوآوری صنایع خلّاق فرهنگی را در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل فعال کرده‌ایم که امکان فعالیت برای همه گروه‌های علمی اعم از دانشجویان و استادان وجود دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل تشریح کرد: دلیل اصلی تأخیر در پرداخت حقوق استادان حق‌التدریس، کاهش تعداد دانشجو در برخی رشته‌ها است و راه‌حل این مشکل، فروش املاک یا دریافت کمک از دولت نبوده، بلکه ترغیب داوطلبان به تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی از طریق رفع دغدغه اشتغال آنان است.

دانش فنی دانشجویان می‌تواند جایگزین شهریه شود

رسولی اظهار داشت: موضوع «از آموزش تا اشتغال» به‌صورت جدی در بین دانشجویان جا افتاده است.

وی گفت: استادان باید فعالیت‌های اشتغال‌زا و موقعیت‌های به‌وجود آمده در دانشگاه را به دانشجویان انتقال دهند و با ایجاد انگیزه در آنان، هر دانشجویی را که صاحب ایده یا یک دانش فنی است به‌خصوص معاونت پژوهشی و فناوری معرفی کنند و حتی ممکن است دانش فنی به جای شهریه دانشجویان پذیرفته شود.

انتهای پیام/3463/

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل اسحاق رسولی سرای نوآوری از آموزش تا اشتغال شهریه دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد اسلامی سرای نوآوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۷۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان

۲۰ هزار مترمربع زمین راکد در شهرک‌ها و نواحی صنعتی سیستان و بلوچستان آزاد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، علیرضا راشکی ‌اظهار داشت: 20 هزار مترمربع از زمین‌های راکد و معطل در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان سیستان و بلوچستان در دو ماه اخیر فسخ قرارداد و آزاد شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان افزود: این مقدار زمین با بررسی پرونده های راکد و به دلیل عدم رعایت مفاد قرارداد فی مابین و عدم انجام تعهدات خود در زمینه ساخت و ساز از تعداد7 فقره قرارداد فسخ و پس از طی مراحل قانونی توسط مراجع قضایی و انتظامی خلع ید و آزاد شد.

وی خاطرنشان کرد: ارزش ریالی زمین های آزاد شده حدود 600 میلیارد ریال بوده و این زمین ها به متقاضیان و سرمایه گذاران واجد شرایط واگذار می شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: در سال 1402 نیز با هدف بازپس گیری زمین های راکد در شهرک ها و نواحی صنعتی استان و واگذاری به سرمایه گذاران و متقاضیان واجد شرایط جدید، تعداد 94 فقره قرارداد پس از طرح در هیات های حل اختلاف،فسخ و خلع ید و به آزادسازی 60 هزار مترمربع زمین منجر شد.

راشکی افزود: به علاوه در سال 1402 تعداد 29 فقره قرارداد در کمیته های پایش طرح های راکد پس از طی مراحل قانونی فسخ و برای بهره مندی و انتفاع از مزایای شهرک های صنعتی جهت آزادسازی به مراجع قضایی ارسال شد.

وی خاطرنشان کرد: حسب تاکیدات دستگاه قضائی و سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران،به منظور جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی،زمین خواری،صیانت از زمین های ملی در اختیار و تعیین تکلیف قراردادهای راکد،شرکت شهرک های صنعتی استان از سال گذشته با تشکیل کمیته های پایش، هیات‌های حل اختلاف و طرح موضوع در مراجع قضایی،تلاش خود را جهت تسریع در روند ساخت و ساز قراردادهای منعقد شده قرار داده و این روند در سال جاری با تمرکز بر شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" کماکان ادامه دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا تا 13 اردیبهشت ادامه دارد
  • رویداد بزرگ صدرا در دانشگاه آزاد بویین‌زهرا آغاز به کار کرد
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران افتتاح شد
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول