Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، اسحاق رسولی در این دیدار گفت:  اختلاف درون مسلمانان توسط سیاست های جهانی ایجاد شده و آرامش را از آنها گرفته است. در منطقه ما فقط ایران است که شیعه و سنی با درایت خود این سیاست‌ها را ناکام گذاشته و به صورت مسالمت آمیز زندگی می کنند.

وی با اشاره به اشتراکات بسیار زیاد اهل سنت و شیعیان گفت: مساله بسیار عجیب این است که مسلمانان با بت پرستان و مسیحیان تعامل و ارتباط خوبی دارند اما درون خود با اختلافات عقیدتی مواجه می‌شوند و این عدم ارتباط مناسب باید دغدغه دانشگاه‌ها باشد و فلسفه تاسیس دفتر تقریب مذاهب نیز همین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رسولی با الگو قراردادن این مساله که اساتید و کارکنان اهل سنت در دانشگاه آزاد اسلامی به صورت صمیمانه با شیعیان تعامل دارند ادامه داد: حضور عالمان فهیم و روشنفکر شیعه و سنی در منطقه ما این امکان را به وجود می آورد که شیعه و سنی در کنار یکدیگر به توسعه و پیشرفت دست پیدا کنند.

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی  با اشاره به فعالیت های فناورانه و دانش بنیان واحد اردبیل گفت: دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل آماده است تا با امکانات خود مناطق سنی نشین را نیز پوشش داده و از آنها حمایت کند و کسب و کارها را به سمت علمی شدن سوق دهد.

در این دیدار یاور مرادی، امام جمعه عنبران، ضمن  تشکر از حضور مسئولان واحد اردبیل از مسئولان استانی گلایه کرد و گفت: در استان اردبیل بیش از ۳۵ هزار اهل سنت وجود دارد اما متاسفانه به دلایل گوناگون استان اردبیل در زمینه تقریب مذاهب بسیار عقب است و تعدادی از افراد که در این امر مسئولیت دارند در خواب هستند. لذا قدم گذاشتن دانشگاه آزاد اسلامی به مسئله تقریب مذاهب نشان از حکمت مسیر این دانشگاه دارد.

وی با اشاره به فعالیت‌های خود در زمینه تقریب مذاهب و سختی هایی که متحمل شده است گفت: در این استان یک مدرسه علوم دینی برای اهل سنت وجود ندارد و این باعث شده است علاقمندان مجبور به مهاجرت به سایر استان‌ها و حتی سایر کشورها شوند که در آنجا با تفکرات خطرناک و هابی و سلفی مواجه می شوند و از آنها تاثیر گرفته و در برگشت به کشور مدیریت آنها بسیار سخت و گاهی ناممکن می شود.

مرادی افزود:  بزرگنمایی و عدم توجه به اختلافات شیعه و سنی باعث می شود که برخی از افراد به سمت دشمنان کشیده شوند و از آنها تغذیه شوند و علیه یکدیگر کار کنند و این باعث افزایش اختلافات می شود. در حالی که اگر تقریب مذاهب اتفاق بیافتد میل به ارتباط با دشمنان اسلام در کشور از بین خواهد رفت.

 وی با استقبال از طرح های دانش بنیان و فناورانه واحد اردبیل خواستار مطالعه بر روی صنایع دستی منطقه نمین و عنبران و تبدیل آن به یک دانش جهت ثبت و اشاعه در دانشگاه‌های کشور شد و گفت: اگر این اتفاق نیافتد در چند  سال آینده این هنرها از بین خواهد رفت و محصولات ماشینی جایگزین آن خواهد شد.

لازم به ذکر است مراسم افتتاحیه دفتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل، روز پنجشنبه ( 30 اردیبهشت ) با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، امام جمعه اردبیل و سایر مسئولین کشوری و استانی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

ملیحه آدینه کد خبر: 1095999 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل اسحاق رسولی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل اسحاق رسولی دانشگاه آزاد اسلامی تقریب مذاهب شیعه و سنی اهل سنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۸۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست «ارتباط صنعت با دانشگاه» در راستای اجرایی کردن رویداد صدرا (صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) با حضور حسین خدابخش‌زاده معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه و فضل‌الله شریف ثانوی رئیس خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه برگزار شد.

باتوجه به راهبرد‌های کلان دانشگاه و توسعه فعالیت‌های فناورانه در زیست‌بوم‌های منطقه‌ای با تأکید بر توسعه اشتغال، رویداد صدرا با ایجاد ارتباط جامعه دانشگاهی و صنعت تشکیل شد.

در قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران فعالیت‌های علمی مراکز آموزش عالی کشور به پاسخگویی مسائل اجتماعی، فرهنگی و صنعتی تأکید شده است.

به همین دلیل ارتباط بین صنعت و دانشگاه دارای اهمیت است و موضوع ارتباط صنعت با دانشگاه یکی از مهم‌ترین فعالیت‌ها به سوی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله درباره توسعه دانش و فناوری در صنایع اقتصادی و تولیدی بوده که عوامل موثر برای بهبود این ارتباط ضروری است.

محور‌های اصلی نشست مذکور ارتباط صنعت با دانشگاه و چرایی ضرورت این ارتباط، انتظارات از ارتباط بین صنعت با دانشگاه و آسیب‌شناسی ارتباط صنعت با دانشگاه بود.

استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه در این نشست اظهار کرد: سیاست اجرایی رویداد صدرا در دانشگاه اساتید و دانشجویان را به سمت انجام کار‌های تحقیقاتی طرح‌های برون‌دانشگاهی و هدایت و حمایت پایان‌نامه‌های ارشد و رساله‌های مقطع دکتری در صنعت سوق می‌دهد.

حسین رضایی متذکر شد: نقش‌آفرینی صنعت با موضوعات مسئله‌محور در این روند به سوی صنایع کشیده می‌شود و این دانشگاه را به صنایع نزدیک‌تر می‌کند.

شریف‌ثانوی رئیس خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر ارتباط صنعت و دانشگاه بسیار ضعیف شده، بیان کرد: خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه آمادگی دارد با استفاده از تجارب و تخصص‌های استادان مسائل و مشکلات را بیان کرده تا پس از بررسی خروجی مطلوب علمی و کاربردی تهیه شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تربت‌حیدریه هم تشریح کرد: دانشگاه می‌تواند با شناخت میدانی دقیق و با تکیه بر رشته‌های تحصیلی دایر در دانشگاه در شعاع وسیع‌تری به لحاظ جغرافیایی فعالیت‌های اقتصادی و تولیدی و مشکلات و نیاز‌های صنایع را رصد، شناسایی و دسته‌بندی و سپس براساس اولویت‌بندی مشاغل حساس که اهمیت بیشتری دارند و مورد نیاز مردم است را در قالب کارگاه‌های آموزشی ارائه کند.

معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه هم از اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت و معدن در دانشگاه و خانه صنعت و معدن خبر داد.

خدابخش‌زاده سپس گفت: تعامل میان صنعت و دانشگاه شناخت ظرفیت‌ها و راه‌های تقویت ارتباط موثر و تعامل مستمر طرفین و راهکار‌هایی که دانشگاه می‌تواند در حوزه کشاورزی و صنایع و معادن نمود داشته باشد.

در پایان مقرر شد در جلسات آینده درباره تشکیل تیم‌های تخصصی توسط اعضای هیئت علمی، برگزاری کارگاه سرفصل‌های نظام مهندسی برای فارغ‌التحصیلان و آموزش مشاغل حساس و مورد نیاز جامعه هدف، تسهیل معرفی دانشجویان برای کارآموزی در صنایع و معادن، اجرای طرح‌های برون دانشگاهی و تحقیقاتی توسط دانشگاه آزاد اسلامی، برگزاری جلسات مستمر و حضور فعال تا برگزاری رویداد صدرا در دانشگاه، حمایت از پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و رساله‌های مقطع دکتری که درباره نیاز‌های صنایع و معادن شهرستان انجام می‌شود در جلسات آینده بررسی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است
  • دانشگاه آزاد اسلامی نخبگان منطقه را در مسئله تقریب مذاهب جمع کند
  • ایران اسلامی؛ الگوی تقریب مذاهب در جهان/علما وحدت را در بین مردم اشاعه دادند
  • فعالیت ۳۵ دفتر تقریب مذاهب در دفاتر تلفیقی دانشگاه آزاد
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • اولویت امروز جهان اسلام غزه است/ بقاء انقلاب و استحکام آن مرهون وحدت و تقریب است
  • دیدار مؤسس جمعیت آموزش و فرهنگ مقدونیه با دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه