Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه شهرستان نیر عنوان کرد که دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل علاوه بر بهبود وضعیت زندگی مردم در روستای سوها، این روستا را به روستایی بدون بیکار تبدیل کرده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اردبیل، حجت‌الاسلام آیت نعمتی در حاشیه بازدید از روستای نمونه گردشگری «کورعباسلو» با اشاره با به اقدامات توسعه‌ای دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه آزاد با ورود به روستای گردشگری سوها این منطقه را متحول کرده و علاوه بر بهبود وضعیت زندگی مردم، این روستا را به روستایی  بدون بیکار تبدیل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، راه‌اندازی مزرعه گردشگری «آرتان» را از دیگر فعالیت‌های قابل توجه دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل عنوان و اضافه کرد: این مرکز علمی در کنار آموزش علمی و مهارت‌افزایی دانشجویان با رویکرد کارآفرینی و اقتصادی به دانشگاهی جامعه محور تبدیل شده که لازم است سایر دانشگاه‌های استان اردبیل نیز با الگوبرداری از دانشگاه آزاد اسلامی وارد جامعه شده و از زندگی مردم گره‌گشایی کنند.

امام جمعه شهرستان نیر با بیان اینکه مزرعه «آرتان» ماهانه 700 میلیون تومان درآمدزایی دارد، ادامه داد: در این مزرعه بیش از 50 نفر مشغول کار و تلاش هستند و در کنار تولیدات کشاورزی  با فراهم کردن امکانات تفریحی سالم به بزرگترین ظرفیت در استان اردبیل تبدیل شده‌اند.

نعمتی با بیان اینکه روستاییان باید به شغل‌های اجدادی خود بازگردند، افزود: راه‌اندازی مزرعه پرورش اسب ضمن درآمدزایی به جاذبه گردشگری نیز تبدیل می‌شود که از درآمد اقتصادی بالایی برخوردار است.

وی با اشاره به اهمیت ایجاد اشتغال برای جوانان متذکر شد: در راستای ایجاد اشتغال با دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل تفاهم‌نامه‌ای منعقد شده که در مسجد جامع شهر نیر قالیبافی راه‌اندازی شود و در این باره اشتغال برای بخشی از جوانان این شهرستان ایجاد خواهد شد.

انتهای پیام/4078/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: کارآفرینی سوها آیت نعمتی امام جمعه نیر دانشگاه آزاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۳۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان

ایسنا/خوزستان اداره کل میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع ‌دستی استان خوزستان از تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری شهرستان دزپارت خبر داد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان در این باره به ایسنا، گفت: وجود رودخانه، سد و محصولات و فراورده‌های کشاورزی، لبنی و دامی از جمله ظرفیت‌هایی است که برای گردشگری در آن منطقه وجود دارد.

محمدحسین ارسطوزاده با اشاره به این‌که دزپارت یکی از ورودی‌های استان محسوب می‌شود، بیان کرد: با هدف تقویت گردشگری و بهسازی فضاها و محوطه‌های گردشگری شهرستان، چندین طرح در حوزه روستایی، پشتیبانی و اعطای تسهیلات به سرمایه‌گذاران محلی در حوزه گردشگری صنایع‌دستی تعریف کرده‌ایم.

او با تاکید بر استمرار کار در حوزه آموزش افزود: اگرچه در سال گذشته بیش از ۵۰ دوره آموزشی با رویکرد تقویت جامعه روستایی و گردشگری در روستاهای سطح استان برگزار شد که بخش قابل توجهی از آن‌ها در حوزه شهرستان دزپارت بود، اما این موضوع باید تداوم داشته باشد که به صورت جدی آن رادنبال خواهیم کرد.

ارسطوزاده بیان کرد: برای این‌که جامعه محلی و روستایی برای در دست گرفتن مدیریت و تدبیر گردشگری در ابعاد محلی آماده شود، مستلزم این است که مدیران شهرستانی و ترجیحا بخشداران و دهیاران و نیز شوراهای روستاها در حوزه گردشگری وارد عمل شوند.

او با اشاره به این‌که بعد از آموزش جامعه محلی، روستاهایی که قابلیت گردشگری دارند باید در این زمینه ورود کنند افزود: برای این که اختیار و تدبیر مدیریت امور گردشگری به دهیاران و شوراها واگذار شود، سازوکاری با اداره‌کل امور روستایی تدوین شده است. ضمن این‌که بخش زیرساخت‌ها نیز از راه طرح‌ها و برنامه‌های توسعه‌ای دولت پیش می‌رود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شورا‌ها نماد تجلی خرد جمعی هستند
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • استادان، دانشجویان را برای تبدیل دانایی به توانایی ترغیب کنند
  • حمایت دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد از طرح نور
  • استادان مفاهیم روز جهان را به دانشجویان آموزش دهند
  • آبرسانی بسیج سازندگی به ۵۰۸ روستای استان اردبیل + فیلم
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • بسیج سازندگی اردبیل ۵۰۸ میلیارد تومان پروژه اجرا کرد
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان